We are moving!

Ja, je leest het goed! Wij gaan verhuizen! Ik zeg wij, omdat ik het natuurlijk geweldig vind als jullie ook mee verhuizen. Zonder jullie is het niet hetzelfde.

Begin dit jaar ben ik vol enthousiasme About A Photographer gestart, en inmiddels heb ik al meer dan twaalfduizend bezoekers gehad: hartstikke gaaf natuurlijk. Toch twijfelde ik eigenlijk al vrij snel of ik niet liever een iets andere vorm en stijl wilde, bij een andere website. Toen kwam er van aaaaalles tussendoor, zoals bijvoorbeeld een echte verhuizing, waardoor het hele blog-gebeuren op een laag pitje kwam te staan. Toch heb ik wel tijd gehad om na te denken hoe nu verder. De ideeën vlogen rond in mijn hoofd, stonden al half op papier, maar het moest nog een vorm krijgen allemaal.

Nu lig ik (iets minder leuk), al een paar dagen op bed met een dubieus buikgriepje, dus heb ik genoeg tijd over. Naast de pot met pillen, de grote kop thee, de zes boeken en drie tijdschriften die mij omringen, heb ik het ook erg gezellig met mijn laptop, dus tijd voor de verhuizing! Ik wilde al een tijdje overstappen naar blogspot, dus de nieuwe link is:

http://thatinspirationblog.blogspot.nl/ 

 De naam is veranderd, maar verder is het praktisch dezelfde blog! Inspiratie, creativiteit, en allerlei plaatjes, informatie en dromen met betrekking tot tattoos, reizen, fotografie, lifestyle, boeken, interieur, eten, etc.

Er staan allerlei leuke dingen op de planning, so follow me and be inspired!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s